Hirvikokous

sunnuntaina 18.9.2022 majalla klo 18.00

PEURAPORUKKA

Peuraporukkaan haluavat ilmoittautominen joko Jokelan Jormalle tai Juurakon Marttille.

Ilmoittautumiset viimeistään 11.9.2022 mennessä.

UUSI TILINUMERO.

Seura on vaihtanut pankkia joten tilinumerokin vaihtuu. Uusi tilinumero on FI66 4108 0012 0823 87.

PÄIVÄKORTTI.

Kun seuran päiväkorttia maksetaan tulee se ehdottomasti maksaa seuran tilille seuran tilille( FI66 4108 0012 0823 87 ) EI metsästyskortissa olevalle tilille. Metsästyskortissa oleva tilinumero on Metsästäjäliiton numero. Päiväkortin hinta metsästyskaudelle 2021-2022 on 25 euroa päivä/henkilö.

Kausikortti vieraille

kausikortti vieraille 85 euroa. Maksu seuran tilille seuran tilille.( FI66 4108 0012 0823 87 ) Johtokunta päättää korttien myöntämisestä. Kausikortilla ei saa metsästää metsoa.

WhatsApp ryhmään liittyminen.

Jos haluaa päästä seuran WhatsApp ryhmään niin ilmoita puhelinnumero joko Johanna Pollarille, Joonas Mannilalle tai Sakari Mäkirannalle.

Kesäkokous 31.07 2022 päätöksiä.

-metsästyksessä noudatetaan valtion aikoja.

-riistakiintiö kolme metsäkanalintua, yksi saa olla metso. Peltopyy rauhoitettu.

Vahinkoeläinten metsästys (kettu ,supi yms) Jäsen saa tuoda maksutta yhden ulkopuolisen vahinkoeläinmetsälle ilman päiväkorttia, kun tekee ilmoituksen johtokunnan jäsenelle.

-joulurauha 24-25 12 eli kaikki metsästys kielletty.

-hoidetut metsäkanalintujen ruokintapaikat rauhoitettu 300 metrin säteellä.

-seuraavat järvet rauhoitetaan sorsastukselta: Neva-Aijalainen, Iso-Valkeinen, Korpilampi, Kaidesjärvi ja Kirkkojärvi

Ei hyväksytä ulkopuolisia koirankouluttajia seuran alueelle. Koemaastoja voi johtokunta myöntää

-Isojakokunnan kortteja myy Toni Raiski.

-jäseniä muistutetaan että maaston roskaaminen ehdottomasti kielletty. Kaikki mitä metsään viedään tuodaan sieltä myös pois. Varsinkin haulikon hylsyt pitää ehdottomasti tuoda maastosta pois.

-Savikiekkojen ammunta seuran ampumaradalla on kielletty.

-saalisilmoitus jätetään joko oma riistan kautta tai seuran sähköpostiosoitteeseen (pollarinms(at)gmail.com). Saalisilmoitus pitää jättää vaikka ei olisi saanut saalista.

– jahtiin mentäessä kiinnittäkää huomiota mihin jätätte autonne. Teiden liittymien ja ajourien kulun estämistä ei saa esiintyä missän muodossa. Myös pellolla autolla ajaminen on kielletty.