ERÄMESSUMATKA 2022.

Riihimäellä pidetään kesäkuun alussa kansainväliset erämessut. Seura järjestää sinne matkan jos tarvittava määrä lähtiöitä saadaan matkaan. Reissun päivä on lauantai 11.06 2022. Mukaan mahtuu 18 ensimmäistä ilmoittautajaa. Sitovat ilmoittautumiset puheenjohtaja Pertti Palomäelle (0408657936)10.05 2022 mennessä. Seura osallistuu osaksi matkakustannuksiin. Aikataulu matkasta tarkentuu myöhemmin mutta alustavasti lähtö ABC:lta klo 7.00.

UUSI TILINUMERO.

Seura on vaihtanut pankkia joten tilinumerokin vaihtuu. Uusi tilinumero on FI66 4108 0012 0823 87.

PÄIVÄKORTTI.

Kun seuran päiväkorttia maksetaan tulee se ehdottomasti maksaa seuran tilille( FI66 4108 0012 0823 87 ) EI metsästyskortissa olevalle tilille. Metsästyskortissa oleva tilinumero on Metsästäjäliiton numero. Päiväkortin hinta metsästyskaudelle 2021-2022 on 20 euroa päivä/henkilö.

WhatsApp ryhmään liittyminen.

Jos haluaa päästä seuran WhatsApp ryhmään niin ilmoita puhelinnumero joko Johanna Pollarille, Joonas Mannilalle tai Sakari Mäkirannalle.

Kesäkokous 08.08 2021 päätöksiä.

-metsästyksessä noudatetaan valtion aikoja.

-riistakiintiö kolme metsäkanalintua, yksi saa olla metso. Peltopyy rauhoitettu.

-joulurauha 24-25 12 eli kaikki metsästys kielletty.

-hoidetut metsäkanalintujen ruokintapaikat rauhoitettu 300 metrin säteellä.

-seuraavat järvet rauhoitetaan sorsastukselta: Neva-Aijalainen, Iso-Valkeinen, Korpilampi ja Kaidesjärvi.

-Isojakokunnan kortteja myy Toni Raiski.

-jäseniä muistutetaan että maaston roskaaminen ehdottomasti kielletty. Kaikki mitä metsään viedään tuodaan sieltä myös pois. Varsinkin haulikon hylsyt pitää ehdottomasti tuoda maastosta pois.

– jahtiin mentäessä kiinnittäkää huomiota mihin jätätte autonne. Teiden liittymien ja ajourien kulun estämistä ei saa esiintyä missän muodossa. Myös pellolla autolla ajaminen on kielletty.

-saalisilmoitus jätetään joko oma riistan kautta tai seuran sähköpostiosoitteeseen (pollarinms(at)gmail.com). Saalisilmoitus pitää jättää vaikka ei olisi saanut saalista.