PÄIVÄKORTTI.

Kun seuran päiväkorttia maksetaan tulee se ehdottomasti maksaa seuran tilille( FI5111883000108783 ) EI metsästyskortissa olevalle tilille. Metsästyskortissa oleva tilinumero on Metsästäjäliiton numero. Päiväkortin hinta metsästyskaudelle 2021-2022 on 20 euroa päivä/henkilö.

WhatsApp ryhmään liittyminen.

Jos haluaa päästä seuran WhatsApp ryhmään niin ilmoita puhelinnumero joko Johanna Pollarille, Joonas Mannilalle tai Sakari Mäkirannalle.

Kesäkokous 08.08 2021 päätöksiä.

-metsästyksessä noudatetaan valtion aikoja.

-riistakiintiö kolme metsäkanalintua, yksi saa olla metso. Peltopyy rauhoitettu.

-joulurauha 24-25 12 eli kaikki metsästys kielletty.

-hoidetut metsäkanalintujen ruokintapaikat rauhoitettu 300 metrin säteellä.

-seuraavat järvet rauhoitetaan sorsastukselta: Neva-Aijalainen, Iso-Valkeinen, Korpilampi ja Kaidesjärvi.

-Isojakokunnan kortteja myy Toni Raiski.

-jäseniä muistutetaan että maaston roskaaminen ehdottomasti kielletty. Kaikki mitä metsään viedään tuodaan sieltä myös pois. Varsinkin haulikon hylsyt pitää ehdottomasti tuoda maastosta pois.

– jahtiin mentäessä kiinnittäkää huomiota mihin jätätte autonne. Teiden liittymien ja ajourien kulun estämistä ei saa esiintyä missän muodossa. Myös pellolla autolla ajaminen on kielletty.

-saalisilmoitus jätetään joko oma riistan kautta tai seuran sähköpostiosoitteeseen (pollarinms(at)gmail.com). Saalisilmoitus pitää jättää vaikka ei olisi saanut saalista.